sreda, 30. november 2011

Jagoda :)


Končno jo lahko pokažem! Naj predstavim: to je mala polstena Jagoda, ki se zdaj vozi naokoli z Vixi!

19 komentarjev:

  1. Oh kako je to ljubko ... v soboto sem na Waldorfskem bazarju posvojila ljubko ovčico izpod tvojih krasnih ustvarjalnih rok in moja deklica jo ves čas crklja in nosi po rokah ... čudoviti izdelki in kličem ti še na mnoge, mnoge ...

    Vse dobro ...

    Odmevčica

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, draga Odmevčica, težko bi mi kdo lepše polepšal dan, kaj dan - cel naslednji teden zraven :)! Če so ovčice všeč otrokom, je moj namen dosežen.

    Iskreno Hvala, pa upam, da se spoznamo v živo.

    OdgovoriIzbriši
  3. V soboto grem na Miklavžev sejem med omamni vonj domačih mil iskat še eno :o))) Ovčici, ki smo jo posvojili je dolgčas po bratcih in sestricah in ker je v dvoje lepše bomo posvojili še eno :o)))

    Prelepe so in res moj velik poklon za tako lepo izdelane ovčke, vsak detajl je narejen v nulo in po moje so, ko trdno zaspimo žive :o)))

    Tudi meni bi bilo v veliko veselje ti stisniti roko ...

    Vse dobro ...

    Odmevčica ...

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo kako je kjuti :-))
    Prava mojstrica filcanja si!
    Danes sem te odkrila pri Odmevčici in vesela sem, da te je omenila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako žal mi je, da sem tole spregledala, ker mi nemirni december ni privoščil časa, da bi fotografirala tale mali košček umetnosti. Jagoda je več kot samo nafilcana kravica, v njej je resnična ljubezen do tega, kar počneš. Še vedno je nekaj najbolj ljubkega, kar sem kdaj imela <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita kravica ♥ ♥ ♥
    Zdaj grem pa še preostanek bloga pogledat, verjamem, da skriva marsikaj lepega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vixi, iskreno hvala ♥. Mogoče pa se ob takih pohvalah še kakšnega mačkona lotim ;).Tisto o ljubkosti pa si ob vseh tvojih čudovitih ploščicah, ilustracijah, copatkih, nakitu in ostalih lepotičnostih težko predstavljam. Ampak vzamem: big compliment. Hvala!

    OdgovoriIzbriši