PREVAJANJE - NEMŠČINA, INŠTRUKCIJE, INDIVIDUALNI POUKVOOLINA mora biti kdaj pa kdaj tudi Mateja in početi še kaj drugega kot prepletati volno. Kar je čisto lepo in prav. Z največjim veseljem namreč tudi poučujem in prevajam!

*PREVAJANJE
Mateja zelo rada prepleta tudi besede, še posebej, če jih je potrebno prevest
v nemščino ali iz nemščine v slovenščino. Prevajam že 10 let, zato imam bogate izkušnje s področja prevajanja pravnih, turističnih, pa tudi tehničnih ter seveda splošnih besedil. Za ponudbo cene prevoda pišite: voolina@gmail.com

*INDIVIDUALNI POUK za ISKALCE DELA v NEMŠKO GOVOREČIH DEŽELAH

 Iščete delo v nemško govorečih deželah ali pa delo že opravljate in želite osvežiti in nadgraditi znanje nemščine? Za vas sestavim individualno prilagojen tečaj nemščine - glede na vaše potrebe v vsakodnevni komunikaciji, glede na zahteve delovnega mesta in stroke ter glede na vaše predznanje.

Prednost individualnega tečaja: 

  • posvetim se samo vaši situaciji in potrebam, kar pa na masovnih tečajih ni mogoče. 
  • Na individualnem tečaju usvajate besedišče in slovnico veliko hitreje, saj morate biti aktivni ves čas. 
  • Vprašanja gredo lažje od ust, saj ste bolj sproščeni in vas ni strah, da se boste z vprašanjem ali odgovorom "osramotili" pred drugimi učečimi. Tako se lahko tudi bolje posvetite temi pouka. 
  • Čas izvajanja tečaja se prilagodi vam: srečanja lahko potekajo tudi ob večerih in med vikendi. 

NOVO! Možnost pouka preko Skypa! (Vendar menim, da ta metoda ni primerna za popolne začetnike.)

Prav tako PREVAJAM obrazce, prošnje, življenjepise, ponudbe, spričevala, ...Za več informacij pišite: voolina@gmail.com


*PRIPRAVE NA OSEBNI RAZGOVOR PRI DELODAJALCU V AVSTRIJI ALI NEMČIJI
Se potegujete za delovno mesto v eni izmed nemško govorečih dežel in se želite dobro pripraviti na osebni razgovor na podjetju Temeljito vas pripravimo na osebni razgovor za delovno mesto v nemškem jeziku, skupaj z vami sestavimo življenjepis in motivacijsko pismo in obdelamo telefonsko prijavo na delovno mesto. Skupaj predelamo nabor vprašanj, ki vam ji lahko zastavi delodajalec oz. ki jih delodajalci običajno zastavljajo na osebnem razgovoru, in zaigramo situacijo. Skupaj izpolnimo tudi t.i. "Bewerbungsbogen" oz. prijavni obrazec, ki ga morate običajno izpolniti pred osebnim razgovorom na podjetju. 
 Terminsko se tečaj prilagodi vašim potrebam: srečanja lahko potekajo dopoldne, popoldne, ob večerih in eventuelno tudi med vikendom. Možne so priprave preko Skypa.


*INŠTRUKCIJE NEMŠČINE za OSNOVNO in SREDNJO ŠOLO

Učenci potrebujejo spodbudo in orientacijo med snovjo, ki ji pri pouku ne morejo slediti, ker je le-ta prezapletena in izgubijo nit, morda učitelj ne zna najbolje razložiti obravnavanega, skratka motečih faktorjev je več kot preveč. Ura inštrukcij traja 60 ali 90 minut, cena šolske ure je 12,00€. Inštrukcije potekajo v centru Maribora ali preko Skypa!

Za več informacij pišite: voolina@gmail.com


*PRIPRAVE NA MATURO IZ NEMŠČINE

 Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj... ker bo takrat voda že tekla v grlo! 

Pokliči 040/854-933 ali piši: voolina@gmail.com


  


Ni komentarjev:

Objavite komentar