ROČNO- IN ROKODELSKE DELAVNICE za otroke in odrasle - PONUDBA


*VOOLININ ATELJE domuje v Studiu BIRKA v centru Maribora, na Gosposki ulici 28 (na istem dvorišču je tudi Prodajna galerija Skrinja). BIRKA je prijazna, topla, svetla in velika. Pred njenim vhodom je čudovito dvorišče (rahlo vleče na Toskano ;)), ki ga senči krasna rdeča dišeča vrtnica in divja trta.

Studio BIRKA postaja z vsakim dnem bolj pisan. Njegove police in lesene škatle se namreč polnijo s kvačkanimi in polstenimi radoživostmi vseh vrst, barv in oblik, za mlado in srednje mlado, za dom in družino, prijatelje, babice, tete, mame in ate. 21. marca bo BIRKA postala PRODAJNI ATELJE! :)

Kako se imamo v BIRKI , kaj se je pri nas dogajalo do zdaj (naj povem, da je pri nas cela AKCIJA!) in kaj se bo v prihodnje, preverite s klikom na Studio BIRKA.

VOOLINA ponuja ročno- in rokodelske delavnice vseh sort, med drugim

  • tkanje
  • kvačkanje
  • izdelavo papirja
  • knjigoveštvo
  • raznorazne ustvarjalnice: izdelavo lutk, pripomočkov za igro, dekorativnih reči iz naravnih materialov, pa ni da ni, kar povprašajte oziroma povejte, kakšne so vaše želje, ideje, predlogi. V zadnjih letih sem pod okriljem Zavoda MARS Maribor vodila kakšnih 400 ustvarjalnic, tako da se prav gotovo za vsakogar kaj najde.
  • in seveda - POLSTENJE za otroke in odrasle
Delavnice, ki se dogajajo vsak teden, najdete na Facebook-strani Studia BIRKA ali na VOOLININI Fb-strani (klik).

Če pa imate posebne želje glede izdelka ali če želite, da izvedem delavnico v vašem kraju, me pokličite: 041/854-043 
ali pišite: voolina@gmail.com 

Dobrodošli!Ni komentarjev:

Objavite komentar